top of page

Energiarmbånd

Energi-armbånd med sort rem 

kr 400,- inkl. porto

Energi-armbånd med hvit rem 

kr. 400,- inkl. porto

For spørsmål eller bestilling send meg en mail: 

jonasle.rivelsrud@gmail.com

Energiarmbånd - funksjoner 

Funksjoner

På baksiden av armbåndet er det 4 «kuler» med følgende funksjoner.

 

Metall – Neodym magnet: Magnetbånd blir bl.a. av idrettsutøvere for å øke fokus, balanse, økt styrke og forbedret restitusjon. Styrken på magneten i armbåndet er 1000 – 1200 gauss og er tilpasset kroppen og langvarig bruk.

 

Rød – Infrarøde bølger «Far Infrared (FIR)» inneholder ulike mineraler som utstråler FIR som resonerer med vann molekyler i kroppen og bidrar til økt blodsirkulasjog og regenerering av røde blodceller og økt produksjon av hvite blodceller.

 

Hvit/grå - Negative ioner har en oppkvikkende effekt på kroppen. I naturen kan man måle økt konsentrasjon av negative ioner i nærheten av f. eks. fossefall, ved sjøen eller f.eks etter et tordenvær. I miljøer med mye elektrisk utstyr som for eksempel PC'er og mobiltelefoner, er det ofte et overskudd av positive ladde partikler som gjør at man ofte blir trøtte og føler seg lav på energi. cm.

 

Foss/vannfall:            3000 ions/cm3
Fjelltopper:               2000 ions/cm3
Landskap:                   1500 ions/cm3
Kontorbygninger:         150 ions/cm3
Bilinteriør:                       50 ions cm3
(Målinger gjort på armbåndet viser at det utstråler over 1000 ioner pr. kubikk)

 

Sort - Germanium Dette er et sporstoff/mineral som bl.a. har vist seg å ha positiv effekt på immunsystemets funksjoner. Forskning har vist at germanium hjelper kroppen med avgiftning, i tillegg til oksygentilførsel som er viktig for sunne celler og et bra immunforsvar.  

bottom of page